• Головна
  • Війна
  • За ніч Повітряні сили ЗСУ збили 11 ворожих безпілотників та дві крилаті ракети

За ніч Повітряні сили ЗСУ збили 11 ворожих безпілотників та дві крилаті ракети

За ніч Повітряні сили ЗСУ збили 11 ворожих безпілотників та дві крилаті ракети

Всього росіяни запустили по Україні 13 безпілотників та щонайменше 6 ракет

У ніч на вівторок, 27 лютого, українські військові відбили чергову повітряну атаку ворога. Їм вдалося збити 11 з 13 російських БПЛА, які запустили по території України. Також сили ППО знищили дві керовані авіаційні ракети Х-59, повідомила пресслужба Повітряних сил ЗСУ.

У ніч на вівторок росіяни атакували Україну 13 безпілотниками типу Shahed. Їх запустили з Криму та з Курської області Росії. Повітряним силам ЗСУ вдалося збити 11 з них. Дрони збили в межах Харківської, Сумської, Хмельницької, Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Один з безпілотників влучив у навчальний заклад в селі Довжик Богодухівського району, що на Харківщині. Також рештки збитого «шахеда» пошкодили електролінію в Лубенському районі на Полтавщині. Внаслідок цього понад 200 будинків залишилися без світла.

Крім того, окупанти випустили балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23 із Воронезької області, чотири керовані авіаційні ракети Х-59 та одну протирадіолокаційну — Х-31П. З них силам ППО вдалося знищити дві ракети Х-59, їх збили в Криворізькому районі Дніпропетровської області. Наразі повідомлень про жертв чи постраждалих внаслідок атаки немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності