• Головна
  • Війна
  • Окупантів на Куп’янському напрямку косить “мишача лихоманка”

Окупантів на Куп’янському напрямку косить “мишача лихоманка”

Окупантів на Куп’янському напрямку косить “мишача лихоманка”

Російське командування ігнорує скарги бійців на нездужання

На Куп’янському напрямку фронту у багатьох підрозділах армії РФ фіксують спалах так званої "мишачої лихоманки". Серед окупантів зростає невдоволення через неналежне забезпечення зимовими речами і відсутність меддопомоги. Про це 19 грудня повідомило Головне управління розвідки Міноборони.

Хвороба має вірусний характер та передається до людини від гризунів – через прямий контакт зі збудником, внаслідок вдихання пилу мишачих екскрементів чи потрапляння їх у продукти харчування, які вживає людина”, — йдеться у повідомленні.

Симптоми мишачої лихоманки включають сильний головний біль, зростання температури тіла до 40 градусів, висипи та почервоніння, зниження тиску, крововиливи в очах, нудоту, блювання по декілька разів на день. Оскільки хвороба вражає нирки, заражений мишачою лихоманкою  відчуває інтенсивний біль в попереку та має серйозні труднощі із сечовипусканням.

Скарги на лихоманку від особового складу  російської армії, який задіяний у війні проти України, командування проігнорувало, розцінивши їх як черговий прояв ухилення від участі в бойових діях”, — зазначили в ГУР.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності