• Головна
  • Війна
  • Росіяни з МіГів атакують різні регіони України — на Хмельниччині є “приліт”

Росіяни з МіГів атакують різні регіони України — на Хмельниччині є “приліт”

Росіяни з МіГів атакують різні регіони України — на Хмельниччині є “приліт”

Вдень окупанти запустили ракети “Кинджал” в район Старокостянтинова на Хмельниччині, а також у напрямку Сумщини. Пізніше росіяни знову здійснили пуски по Старокостянтинову і Києву

У четвер, 14 грудня, о 14:09 по всій території України оголосили повітряну тривогу через зліт винищувачів МіГ-31К з аеродрому Саваслейка. Повітряні Сили повідомили, що близько 14:21 росіяни запустили ракети “Кинджал” з літаків МіГ-31К в район Старокостянтинова, що на Хмельниччині.

О 14:27 кореспонденти “Суспільного” повідомили, що у Хмельницькій області пролунали вибухи. Інформації про роботу ППО чи влучання на території області наразі немає.

Близько 14:52 Повітряні Сили повідомили про пуски ракет з Курської області у напрямку Сумщини. О 14:59 по всій території України оголосили відбій повітряної тривоги. О 15:35 тривогу знову оголосили через зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка.

Росіяни запустили ракети на Київ та на Старокостянтинів о 15:45. Кореспонденти “Суспільного” поінформували про вибухи на Хмельниччині та у столиці. Пізніше Повітряні Сили повідомили про загрозу для жителів Рівного та Луцька. Відбій тривоги оголосили о 16:13.

О 17:30 знову прозвучали сигнали повітряної тривоги. Повітряні сили повідомили, що російські МіГи-31к ще раз вдарили “кинджалами” по Україні. Однак потім з’явилася інформація, що це були фальш-цілі.

Наслідки атаки росіян 14 грудня:

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону заявив, що близько 14:21 окупанти завдали удару аеробалістичною ракетою "Кинджал" по Старокостянтинову, що на Хмельниччині.

"Відбувся пуск ракет і вони попрямували до Хмельницької області до Старокостянтинова. Оголошення тривоги було о 14:09 приблизно, коли залунав сигнал по всій Україні. І фактично через 10 хвилин від оголошення повітряної тривоги був "приліт" у Хмельницькій області", — сказав Юрій Ігнат.

Інформація доповнюється…

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності