• Головна
  • Війна
  • Нічна атака на Україну: на Дніпропетровщині є влучання

Нічна атака на Україну: на Дніпропетровщині є влучання

Нічна атака на Україну: на Дніпропетровщині є влучання

Також росіяни поцілили по Полтавщині та Хмельниччині

В ніч на 16 жовтня росіяни знову атакували Україну ракетами та дронами. На Дніпропетровщині одну ракету збила ППО, інша ж поцілила по Дніпровському району. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Цієї ночі окупанти також п’ять разів з важкої артилерії та «Градів» били по Нікопольському району. У Нікополі пошкоджені два магазини та кафе, приватне підприємство, релігійна будівля, транспортний об'єкт та сквер. Понівечені п'ятиповерхівка, приватні будинки, господарська споруда, зупинка транспорту. Без світла залишилися майже півтори тисячі родин.

У Марганецькій громаді пошкоджені два будинки, релігійна будівля та електромережі. Постраждалих у області немає.

Вночі росіяни атакували також атакували Полтавщину ракетами та безпілотниками. У Миргородському районі було чутно звуки вибухів. Уламки ракети пошкодили кілька приватних будинків. Попередньо, постраждало троє людей, серед них десятирічна дитина. Про це повідомив очільник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

На Хмельниччині вночі 16 жовтня працювала ППО, область атакували дронами. Обійшлося без руйнувань та постраждалих, — повідомили у Хмельницькій ОВА.

Нагадаємо, вдень 15 жовтня росіяни вдарили важкою артилерією по двох районах Дніпропетровщини. Після обстрілу у Нікопольському районі без світла залишилися майже 1900 родин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності