У ГУР розкрили нові деталі висадки в Криму

У ГУР розкрили нові деталі висадки в Криму

Один український військовий потрапив у полон

Внаслідок висадки спецпризначенців української розвідки в Криму 4 жовтня, один український військовий потрапив у полон до росіян. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

«Нових даних ми оприлюднювати не будемо, але так, можемо підтвердити, що є втрати, в тому числі є полонений, і втрати неспівмірні із втратами противника», – зазначив Юсов.

За його словами, на превеликий жаль, деокупація українських територій пов'язана із жертовністю і жертвами наших оборонців. У цій ситуації йдеться про спецпризначенців і в розвідці можуть підтвердити, що Україна зробить все можливе для того, щоб обов'язково кожен полонений український захисник повернувся додому.

«Над цим працює Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими і зрештою вся команда Сил безпеки і оборони. Україна продовжить і далі робити все для того, щоби деокупувати наші території і повернути землі та людей», – додав Юсов.

Нагадаємо, спецпризначенці «Стугни» та «Братства» у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України 4 жовтня 2023 року десантувалися на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження окупантам. Спецпризначенці висаджувалися на берег щонайменше на шести човнах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності