• Головна
  • Війна
  • У селі Гроза на Харківщині, куди росіяни вдарили "Іскандером", проходили поминки за загиблим військовим

У селі Гроза на Харківщині, куди росіяни вдарили "Іскандером", проходили поминки за загиблим військовим

У селі Гроза на Харківщині, куди росіяни вдарили "Іскандером", проходили поминки за загиблим військовим

Кількість загиблих внаслідок удару зросла до 52 людей

У кафе села Гроза, куди росіяни вдарили "Іскандером", проходили поминки за загиблим військовим. Цю інформацію KHARKIV Today підтвердив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко. За його словами, військового поховали сьогодні. Серед присутніх на поминальному обіді були лише цивільні, побратимів загиблого в кафе не було. У поминальному обіді брали участь близько 60 людей, на даний час відомо про загибель 51 людини, серед них є і дитина. 

Оновлено 6 жовтня 9:47. Кількість загиблих внаслідок удару зросла до 52 людей, повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише “Суспільне”. За його словами, ще одна людина померла у лікарні.

"Там настільки сильний удар, що навіть стать і вік дитини ще під питанням. Попередньо це — дитина 6 років", — розповів Дмитро Чубенко в ефірі "Радіо Свобода".

Речник прокуратури припускає, що дати інформацію росіянам про цей обід міг хтось із місцевих мешканців. Чубенко нагадав, що 4 липня росіяни вдарили ракетою "Іскандер" по Первомайському, де в цей час також проходило прощання із загиблим військовим, але тоді ракета впала далеко від місця прощання. 

Нагадаємо, 5 жовтня близько 13:25 в селі Гроза Куп’янського району Харківської області росіяни влучили у продуктовий магазин.

“Показово жорстокий російський злочин – удар ракети по звичайному продуктовому магазину, абсолютно свідомий теракт. Купʼянський район на Харківщині”, - про це на своїй сторінці написав Володимир Зеленський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності