• Головна
  • Війна
  • На Кримському мосту сталися вибухи: що відомо (відео)

На Кримському мосту сталися вибухи: що відомо (відео)

На Кримському мосту сталися вибухи: що відомо (відео)

Російська влада заявляє про роботу ППО

На Кримському мосту, що з'єднує окупований півострів з територією РФ, пролунали вибухи. Російські окупанти повідомляють про спробу атаки ЗСУ.

Про це повідомило УНІАН, з посиланням на російські Телеграм-канали.

У мережі масово публікують фото і відео, на яких можна побачити, що навколо моста піднімається густий дим. Російська "влада" заявляє про роботу сил протиповітряної оборони.

"У районі Керченської протоки силами ППО збито дві ворожі ракети. Кримський міст не пошкоджений. Прошу зберігати спокій і довіряти тільки офіційним джерелам інформації", – написав гауляйтер Криму Сергій Аксьонов.

Окупанти продовжують запевняти, що ситуація на мосту контрольована. Радник Аксьонова Олег Крючков стверджує, що дим навколо мосту – "димова завіса, поставлена спеціальними службами", а не наслідки "прильоту".

Тим часом місцеві жителі повідомляють, що до Кримського мосту помчали катери берегової охорони

Нагадаємо, На світанку, 17 липня, на Кримському мосту пролунали вибухи. Інформація про це з’явилася у соцмережах. За словами представника окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова, на Кримському мосту «сталася надзвичайна подія». Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС. Міст атакували за допомогою надводних дронів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності