• Головна
  • Війна
  • Ракетний удар 11 серпня по Івано-Франківщині: загинула дитина

Ракетний удар 11 серпня по Івано-Франківщині: загинула дитина

Ракетний удар 11 серпня по Івано-Франківщині: загинула дитина

Ракета влучила у приватний будинок в Коломийському районі

У п’ятницю, 11 серпня, внаслідок ракетного удару по Івано-Франківщині загинула дитина. Ракета влучила у цивільний об'єкт.

Про це повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

«Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Маємо влучання по цивільному об’єкту. Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані було доставлено до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося», — зазначила Онищук.

Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Маємо влучання по цивільному об’єкту.Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані було доставлено до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося. Співчуття рідним! Вкотре закликаю не ігнорувати сигнали "повітряних тривог". Де б ви не проживали, подбайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних!

Posted by Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА on Friday, August 11, 2023

Як повідомили в Офісі генерального прокурора, 11 серпня 2023 року близько 10 години російські військові здійснили обстріли аеробалістичними ракетами по інфраструктурі Івано-Франківщини.

«Ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми. Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються», — йдеться у повідомленні.

Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано господарську споруду.

На місці події працюють відповідні служби та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, 11 серпня о 9:51 сирени сповістили про повітряну тривогу в Україні. Зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка.

Під час оголошення повітряної в Україні пролунали вибухи.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що на територію однієї з дитячих лікарень столиці впали уламки ракети. Постраждалих та руйнувань немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності