• Головна
  • Війна
  • Система РФ не впоралась з нейтралізацією бунту «вагнерівців» — ГУР

Система РФ не впоралась з нейтралізацією бунту «вагнерівців» — ГУР

Система РФ не впоралась з нейтралізацією бунту «вагнерівців» — ГУР

У розвідці сподіваються, що найманці більше не братимуть участі у бойових діях проти України

Російська агресивна диктатура виявилась неспроможною одразу нейтралізувати «ваґнервіців» під час їхнього бунту.   

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький заявив в інтерв’ю на каналі «Ми ― Україна». 

«Вони вийшли вночі на територію Росії, а о 7-й ранку вже повністю контролювали Ростов. Це багато про що говорить: сама система РФ, ― який би там не був створений поліцейський режим, контррозвідувальний режим силових структур, ― вона не була здатна одразу зупинити «Вагнер», ― сказав офіцер воєнної розвідки України.

За його словами, чистки в рядах армії держави-агресора, які розпочались після спроби заколоту тривають й досі, не дадуть бажаного для ворога результату.

«Чистки навряд чи здатні змінити ситуацію в російській армії, тому що моральний дух дуже низький, особливо у тих, хто перебуває на лінії фронту», ― пояснив Вадим Скібіцький.

Також він висловив сподівання, що найманці-терористи більше не братимуть участі у бойових діях проти України. Водночас українська розвідка розглядає різні сценарії розвитку подій.

«Ми розуміємо, де знаходиться ворог. Відповідно, ведемо розвідку. Вся необхідна інформація ― доповідається, робляться висновки та відповідні дії для того, щоб нейтралізувати цю загрозу, якщо вона буде зростати», ― підсумував представник ГУР.

Нагадаємо, під час зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що «вагнерівці» хочуть на Захід на «екскурсію», повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності