• Головна
  • Війна
  • Українки у мережі знайомляться з росіянами й виманюють цінну інформацію про окупантів — Daily Mail

Українки у мережі знайомляться з росіянами й виманюють цінну інформацію про окупантів — Daily Mail

Українки у мережі знайомляться з росіянами й виманюють цінну інформацію про окупантів — Daily Mail

Дівчата можуть отримати інформацію про кількість особового складу, військової техніки, успішність чи неуспішність деяких атак

Українські дівчата активно розставляють «медові пастки» у застосунках для знайомств. Вони роблять це для того, аби отримати цінну інформацію від російських окупантів.

Про це пише Daily Mail.

Так, вже понад рік двоє українок віком від 20 років активно користуються фейковими аккаунтами у застосунках для знайомств, щоби познайомитися та завести спілкування з російськими окупантами, які можуть надати цінну інформацію. Одна з дівчат розповіла, з якою метою вона це робить.

«Ми шукаємо інформацію про кількість особового складу, інформацію про кількість військової техніки, успішність чи неуспішність деяких атак, їхні проблеми з продовольством та обладнанням», — сказала дівчина.

Водночас українська компанія з оцінки ризиків Molfar генерує сексуальні зображення дівчат за допомогою штучного інтелекту, ставить їх на аватарки фейкових акаунтів у соцмережах та чатах знайомств, після чого лайкає та свайпає російських військових.

Зокрема, інша дівчина каже, що «деякі з них настільки відчайдушні та закохуються в нас, що вже готові кликати заміж через кілька днів або тижнів».

Нагадаємо, популярна блогерка Ксюша Манекен, а в минулому екскортниця, допомагала українській розвідці на «інформаційному фронті».

Тоді як видання Bild розповідало, що блогерка та колишня ескортниця Оксана Волощук, вона ж Ксюша Манекен, могла отримати нагороду від Головного управління розвідки за роботу «медовою пасткою». Таким чином вона дізнавалася важливу інформацію з російських кіл.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності