• Головна
  • Війна
  • ЗСУ близькі до великого успіху на фронті: естонська розвідка

ЗСУ близькі до великого успіху на фронті: естонська розвідка

ЗСУ близькі до великого успіху на фронті: естонська розвідка

Підготовчі наступальні операції, які зараз проводять ЗСУ, спрямовані на те, щоб скувати російські частини на вузьких ділянках

Найближчим часом Україна може розраховувати на великий успіх на фронті. Про це свідчать дії ЗСУ та ознаки ускладнень для окупаційної армії РФ.

Про це заявив глава розвідцентру Сил оборони Естонії Марго Гросберг, пише «Європейська правда» із посиланням на ERR.

Гросберг розповів про тактику знищення командних пунктів і логістичних центрів російських військ точковими ударами, про успіхи в районах під Бахмутом, а також про дані щодо можливого вичерпання резервів РФ.

«Усе це говорить про те, що українці близькі до великого успіху», — сказав він.

Він зазначив, що підготовчі наступальні операції, які зараз проводять ЗСУ, спрямовані на те, щоб скувати російські частини на вузьких ділянках і знайти слабкі місця для прориву. З цією ж метою атакують важливі транспортні вузли, логістичні пункти та центри управління російської армії в тилу.

Крім цього, він розповів про те, що українським підрозділам під Бахмутом вдалося захопити ключові ділянки місцевості на північ і південь від міста, що дає змогу вести артилерійський вогонь по російських позиціях у місті.

Також впливає те, що російські повітряно-десантні війська, дислоковані в Бахмуті з весни, все ще прив’язані до міста, зазнають втрат і не можуть бути перекинуті в інше місце або виведені в резерв.

Гросберг додав, що в районі Запоріжжя і Великої Новоселівки українські підрозділи збільшили займану площу і точковими ударами знищують ключові об’єкти РФ в цьому районі.

Нагадаємо, Україна досягне значного прогресу в контрнаступальних діях й це призведе до врегулювання шляхом переговорів Росією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності