• Головна
  • Війна
  • На Львівщині 13 липня попрощаються із полеглою медикинею та ще з десятьма Героями

На Львівщині 13 липня попрощаються із полеглою медикинею та ще з десятьма Героями

На Львівщині 13 липня попрощаються із полеглою медикинею та ще з десятьма Героями

Прощання відбудеться у громадах полеглих військових

Сьогодні, 13 липня, Львівщина прощається із захисниками: Віктором Сердюком, Романом Дідиком, Іваном Морозом, Олегом Чмілем, Денисом Гузнером, Орестом Смиком, Наталією Депою, Романом Микитиним, Максимом Грибом та Артуром Аветісяном.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Віктор Сердюк

Житель села Семигинів Стрийської громади. Воїна мобілізували до війська у березні цього року. Був стрільцем-снайпером батальйону. Загинув від осколкових поранень під час штурму позицій противника на Донеччині. У Віктора залишився 14-річний син.

Роман Дідик

Львів’янин. Із перших місяців повномасштабного вторгнення захищав Україну у лавах 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» . У військового залишилися брат та двоюрідні сестри.

Іван Мороз

Уродженець села Бібщани Золочівського району. Під час повномасштабного російського вторгнення боронив Україну у лавах 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського корпусу резерву Сухопутних військ Збройних сил України. Загинув на східному напрямку. В Івана Мороза залишилися дружина, дві доньки, син та брат.

Олег Чміль

Уродженець міста Лозова Харківської області. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. В Олега залишилися батько, тітка, мачуха, сестра та двоюрідний брат.

Денис Гузнер

Львівʼянин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід». За особисту мужність та виконання бойових завдань у «гарячих» точках фронту нагороджений численними відомчими відзнаками. У Дениса Гузнера залишилися мама, дружина та брат.

Орест Смик

Уродженець села Дмитровичі Мостиського району. Із початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини у складі військової частини А4821 Збройних Сил України. В захисника залишилась мати, брат та сестра.

Наталія Депа

Львів’янка. Із початком повномасштабного російського вторгнення разом із батьком добровільно стала на захист Батьківщини та приєдналася до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід». Виконувала бойові завдання з порятунку побратимів на східному напрямку. У Наталії Депи залишилися мати, батько та рідний брат, який у званні офіцера продовжує боронити рубежі держави у складі Державної прикордонної служби України.

Роман Микитин

Уродженець села Суховоля Львівського району. Служив навідником 4 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 8 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону в/ч А0284. Воював під Бахмутом, загинув 5 липня 2023 року в бою з російськими окупантами. У воїна залишились двоє дітей, дружина, батько, мати, рідна сестра.

Максим Гриб

Житель села Красне Скадовського району Херсонської області. Після служби в армії пішов на війну, був снайпером-розвідником. Загинув 6 липня 2023 року поблизу населеного пункту Сватове Луганської області. В загиблого залишились батьки та три брати.

Артур Аветісян

Житель міста Червоноград, що на Львівщині. Проходив військову службу в в/ч А 1556. Герой помер 7 липня на фронті внаслідок гострої серцево-судинної недостатності.

Нагадаємо, 13 липня, Львів попрощається з шістьма Героями, які захищали Україну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності