• Головна
  • Війна
  • У Зеленського заявили, що фронт російської армії обвалиться найближчим часом

У Зеленського заявили, що фронт російської армії обвалиться найближчим часом

У Зеленського заявили, що фронт російської армії обвалиться найближчим часом

Наразі є проникнення ЗСУ в лінію оборони противника на кілометр-півтора по всій лінії фронту

Дії українських військових призведуть до обвалення російського фронту. Це може статися за тиждень, місяць або півтора місяця.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив в інтерв’ю УНІАН.

«Зараз йде так званий капітальний сценарний період, коли інтенсивність бойових дій зростає, вгризання в перший ешелон проходить», — сказав він.

За його словами, є проникнення ЗСУ в лінію оборони противника на кілометр-півтора по всій лінії фронту. Водночас збільшується інтенсивність роботи з тилової інфраструктури й з інфраструктури підвезення.

«І все це має дати накопичувальний ефект. У якийсь момент це все дійсно обвально позначиться по всій лінії фронту. Це може бути тиждень, можливо місяць, може бути півтора», — зауважив Михайло Подоляк.

Водночас він зазначив, що Росія розуміє ставку у цій війні й тут є практично все, що вони могли мобілізувати на сьогодні – понад 300 тисяч солдатів, дуже об'ємні мінні поля та інженерні конструкції.

«Все це треба буде зламати, безумовно, це можливо зробити, тому що деморалізація російського угруповання істотна, внутрішній конфлікт суттєвий, а те, що після заколоту Пригожина відбувається з генералітетом, теж суттєво», — сказав радник керівника ОПУ.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що без відвойованого Криму не буде перемоги України.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності