• Головна
  • Війна
  • Евакуйовували людей з окупації під російським обстрілом: у СБУ показали кадри рятувальної операції на Херсонщині

Евакуйовували людей з окупації під російським обстрілом: у СБУ показали кадри рятувальної операції на Херсонщині

Евакуйовували людей з окупації під російським обстрілом: у СБУ показали кадри рятувальної операції на Херсонщині

Вогневу позицію росіян було подавлено артилерією

Спецпризначенці Служби безпеки провели рятувальну операцію на підтопленому окупованому лівобережжі Херсонщини — евакуйовували людей та передавали гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

СБУ разом із колегами із ЗСУ, ДСНС, ССО та іншими силами безпеки і оборони вивозили людей човнами, а тим, хто лишився, передавали продукти харчування та ліки за допомогою дронів.

Окупанти обстріляли одну з груп спецпризначенців під час евакуації цивільних. Але їхню позицію, обладнану на даху житлового будинку, було одразу знищено артилерійським ударом.

Спецпризначенці ЦСО «А» СБУ евакуювали херсонців із тимчасово окупованих і затоплених територій

Спецпризначенці ЦСО «А» СБУ евакуювали херсонців із тимчасово окупованих і затоплених територійНаші воїни не залишили в біді тих, хто постраждав від російського теракту на Каховській ГЕС. І з перших днів трагедії співробітники Центру спецоперацій «А» разом із колегами з ЗСУ, ДСНС, ССО та іншими силами безпеки і оборони вивозили людей, які потрапили у пастку на лівому березі Дніпра. Окремо - доставляли продукти харчування та ліки за допомогою дронів.Окупанти обстріляли одну з груп спецпризначенців, яка евакуювала цивільних. Але їхню позицію, обладнану на даху житлового будинку, було одразу знищено артилерійським ударом.Ми щодня йдемо вперед заради тих, хто чекає на звільнення! І робимо все, щоб над кожним українським містом знову майорів жовто-блакитний прапор Перемоги! 🇺🇦

Posted by Служба безпеки України on Saturday, June 17, 2023

Нагадаємо, станом на 08:00 17 червня в Херсоні спостерігається поступове зниження рівня води — вона впала до 1,09 м.

Підтопленими залишаються 11 населених пунктів та 1 509 будинків на правому березі Дніпра, ще 17 населених пунктів підтоплено на тимчасово окупованій території.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності