• Головна
  • Війна
  • На Львівщині 17 червня попрощаються із сімома полеглими Героями

На Львівщині 17 червня попрощаються із сімома полеглими Героями

На Львівщині 17 червня попрощаються із сімома полеглими Героями

Прощання відбудеться у Львівській, Мостиській, Самбірській, Белзькій та Перемишлянській громадах

У суботу, 17 червня, на Львівщині попрощаються із полеглими захисниками Олегом Христенком, Андрієм Тимошенком, Володимиром Яківцівим, Олегом Клюфасом, Степаном Хрущаком, Ігорем Бараном та Ігорем Мироном.

Про це повідомила Львівська ОВА.

Олег Христенко  — львів’янин. На початку вторгнення, вступив до лав 3-ої окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України (колишній окремий полк спеціального призначення «Азов»). Воював на Київщині, а згодом боронив країну на південному та східному напрямках. Був поранений, але повернувся на фронт. У воїна залишилися мама, вітчим, наречена, бабуся з дідусем, зведений брат, дядько та племінники.

Андрій Тимошенко львів’янин. Упродовж 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Від початку війни став до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У воїна залишилися мама, дружина, донька, племінниця та швагро.

Володимир Яківців львів’янин. Від початку вторгнення рф добровільно вступив до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. За значний особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, був нагороджений нагрудним знаком Міністерства оборони України «Знак пошани». У воїна залишилися дружина, донька та сестра з родиною.

Олег Клюфас Житель міста Мостиська. Був старшим навідником мінометного взводу.

Іван Небещанський. Житель села Воютичі. Був старшим стрільцем-оператором 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А4821. Загинув 09 червня 2023 року виконуючи бойове завдання у Бахмутському р-ні Донецької обл.

Степан Хрущак народився та проживав у селі Заболоття, Белзької громади. Ніс службу у в/ч А7075. Загинув 10 червня 2023 року при виконанні бойового завдання, внаслідок мінно-вибухової травми. У воїна залишились батьки та брат.

Ігор Баран житель смт. Жвирка. Був призваний на військову службу 23 березня 2022 року, понад рік ніс службу старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї Військової частини А-7075. Загинув 13 червня 2023 року поблизу села Колісниківка Харківської області.

Ігор Мирон житель села Тучне Перемишлянської громади. Від початку повномасштабного вторгнення боронив Україну. Снайперська куля наздогнала воїна на теренах Серебрянського лісу, що поруч однойменного села, на кордоні Луганської та Донецької областей. У воїна залишилися бабуся, батько, матір та сестра.

Нагадаємо, під час виконання бойових дій у Запорізькій області, 13 червня загинув військовослужбовець зі Львова, футбольний та футзальний арбітр Богдан Дідух.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності