• Головна
  • Війна
  • У Міноборони РФ заявили про атаку українських морських безпілотників на російський корабель

У Міноборони РФ заявили про атаку українських морських безпілотників на російський корабель

Постраждалих немає

Українські швидкісні безпілотні катери атакували російський корабель «Приазов’я».

Про це повідомило Міноборони РФ 11 червня.

«Сьогодні близько 1 години 30 хвилин московського часу збройними силами України здійснено безуспішну спробу атакувати шістьма морськими швидкохідними безекіпажними катерами корабель „Приазов’я“ Чорноморського флоту, який виконує завдання контролю обстановки та забезпечення безпеки за маршрутами пролягання газопроводів „Турецький потік“ - Східна частина Чорного моря», — йдеться в повідомленні.

Під час відбиття атаки всі катери, за інформацією Міноборони РФ, були знищені вогнем зі штатного озброєння російського корабля за 300 кілометрів на південний схід від Севастополя. Там додають, що постраждалих немає. Корабель ушкоджень не отримав.

Зазначається, що у цей період, як і під час попередніх подібних атак, у повітряному просторі центральної частини Чорного моря вів розвідку стратегічний розвідувальний безпілотний літальний апарат RQ-4B «Global Hawk» військово-повітряних сил США.

Корабель «Приазов'я» Чорноморського флоту продовжує виконання поставлених завдань, повідомили у ворожому відомстві.

Нагадаємо, 24 травня невідомі три морські дрони атакували корабель Чорноморського флоту РФ «Иван Хурс» у 74 кілометрах на північ від Босфору.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності