• Головна
  • Війна
  • На війні загинув син українського банкіра та бізнесмена

На війні загинув син українського банкіра та бізнесмена

На війні загинув син українського банкіра та бізнесмена

Трагедія сталася під Вугледаром Донецької області

Український банкір та бізнесмен Андрій Оністрат повідомив про загибель сина Остапа на війні. За місяць хлопцеві виповнилося б 22 роки.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Мій маленький їжачок…Тебе більше немає. Час зупинився. Позавчора рік служби. За місяць 22 роки», - йдеться у його дописі.

Трагедія сталася під Вугледаром Донецької області. Оністрат служить також. Спочатку вони із сином були в різних підрозділах. Втім, у квітні їм вдалося об'днатися і служити разом у сухопутних військах. 

«Останнім часом ми часто на ніч говорили про війну, про жертви - от як там в звичайному житті люди ходять і живуть з думками, що тут на сході гинуть люди…І він мені казав - а чому мене там не було, в стєлкотні…Як у тата в мене не було відповіді на це питання. Він позавчора вдень шукав танк. Він дуже хотів знищити танк на річницю служби. Ввечері був засмучений, що не вдалося. Коли він приїздив до дому останній раз - він дуже змінився. Діти обліпили його з усіх боків… Я відчув те, що давно хотів бачити - взаємну любов.

Він мужній герой і справжній чоловік», - написав бізнесмен.

Нагадаємо, на Донеччині в бою з окупантами 30 травня загинув військовослужбовець зі Львівщини, боєць 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, солдат – Кріль Ігор Андрійович.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності