• Головна
  • Війна
  • Пригожин звинуватив Міноборони РФ у мінуванні шляхів відходу з Бахмута

Пригожин звинуватив Міноборони РФ у мінуванні шляхів відходу з Бахмута

Пригожин звинуватив Міноборони РФ у мінуванні шляхів відходу з Бахмута

Пригожин каже, що справу розслідують

Ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що шляхи відходу з Бахмута для «вагнерівців» замінували представники Міноборони РФ.

Про це пише російське видання Baza.

Так, Пригожин зазначив, що станом на 2 червня “практично 99% “вагнерівців” вийшли з Бахмута“. Натомість тепер там нібито перебувають лише представники Міноборони РФ.

«З боку ЗСУ на сьогодні провокацій на нашу адресу не спостерігається. Сюрпризи на нас чекали з іншого боку. Незадовго до виходу ми виявили підозрілу активність на шляхах нашого висування. Ми викликали правоохоронні органи та виявили близько десятка місць, де було розміщено десятки вибухових пристроїв починаючи від сотень протитанкових мін та закінчуючи тоннами пластиду. Все це було на управлінні», - сказав Пригожин.

За його словами, наразі ведеться розслідування.

«Закладали ці снаряди представники Міністерства оборони. На питання, навіщо вони це робили, вони тицяли пальцем нагору. Дані заряди не було необхідності укладати, щоб стримати супротивника, тому що вони знаходяться у тиловій зоні. Тому можна припускати, що цими зарядами хотіли зустріти сили ПВК «Вагнер», - розповів ватажок «вагнерівців».

Нагадаємо, у Бахмуті «вагнерівців» міняють на мотострілецькі підрозділи та підрозділи повітряно-десантних військ Росії.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності