• Головна
  • Війна
  • Провокація на «таку ж відповідь»: Путін прокоментував атаку дронів на Москву та пригрозив українцям

Провокація на «таку ж відповідь»: Путін прокоментував атаку дронів на Москву та пригрозив українцям

Російський диктатор вкотре нагадав пропагандистський наратив, що не Росія розв'язала війну у 2014 році, а Київ

Президент Росії Владімір Путін відреагував на атаку безпілотників на Московську область.

Він заявив, що Україна «провокує на таку ж відповідь». Відтак українці «повинні це розуміти», передають російські пропагандистські ЗМІ.

«Хвилюють спроби викликати реакцію у відповідь Росії, спровокувати на таку ж відповідь, українські громадяни повинні це розуміти. Вони провокують нас на дзеркальні дії, подивимося, що з цим робити. Система ППО Москви спрацювала штатно, але є над чим працювати», - сказав російський диктатор.

Крім того, він вкотре нагадав пропагандистський наратив, що не Росія розв'язала війну у 2014 році, а Київ.

«Що б ми не говорили, винних шукатимуть у Росії, але не ми розв'язали війну 2014 року, а київський режим», - заявив Путін.

Нагадаємо, Міністерство оборони Росії визнало атаку безпілотників на Москву — та заявило, що збито всі дрони. У цих атаках росіяни звинуватили Україну.

Тоді як за словами радника керівника Офісу Президента Михайла Подоляка, Україна не має «прямого стосунку» до атак безпілотників на Москву, що відбулися вночі 30 травня.

Водночас один із дронів, який впав у Московській області, ймовірно був нібито збитий неподалік резиденції президента Росії Володимира Путіна.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності