• Головна
  • Війна
  • Україна та Ізраїль працюють над системою оповіщення про ракетну небезпеку: посол Ізраїлю розповів деталі

Україна та Ізраїль працюють над системою оповіщення про ракетну небезпеку: посол Ізраїлю розповів деталі

Україна та Ізраїль працюють над системою оповіщення про ракетну небезпеку: посол Ізраїлю розповів деталі

Посол Ізраїлю впевнений, що українці відчують, коли система запрацює

Україна та Ізраїль працюють над створенням системи оповіщення про ракетну небезпеку. Її адаптують до українських потреб та реалій.

Про це в інтерв’ю журналістці LVIV.MEDIA розповів посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

«Є принципове рішення передати Україні таку систему. Ведеться робота спеціалістами з Ізраїлю та України з адаптації цієї системи, тому що Україна це інші масштаби, інша географія, інші загрози та інші ракети, з якими ви зіштовхуєтесь. Тому нашу сучасну та успішну систему треба адаптувати під потреби України. Цим ми зараз займаємось. Сподіваємось, що скоро ця система запрацює в Україні», - сказав Михайло Бродський.

Водночас про терміни цього проєкту наразі не уточнюють.

«Важко сказати. Працюють спеціалісти. Я думаю, що хоча б ще декілька тижнів або навіть довше. Я впевнений, що коли ця система запрацює, то всі це відчують», - зазначив посол Ізраїлю в Україні.

Додамо, що повне інтерв’ю LVIV.MEDIA з послом Ізраїлю в Україні Михайлом Бродським про психологічну реабілітацію українських військових, адаптацію ізраїльських систем оповіщення про ракетну небезпеку до потреб України та загрозу для всього світу з боку Ірану можна прочитати тут.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності