• Головна
  • Війна
  • «Як за*бали ці всі бл*ть збори»: власниця шоуруму оскандалилась через слова про збори на армію (відео)

«Як за*бали ці всі бл*ть збори»: власниця шоуруму оскандалилась через слова про збори на армію (відео)

У соцмережах вже оприлюднили дані жінки

Власниця одного із шоурумів Анна Савєльєва оприлюднила у соцмережах відео на якому виразила своє невдоволення постійними зборами допомоги українській армії.

«Ви мене проклянете, але я все одно це скажу. Як за*бали ці всі бл*ть збори. Збори на те. Збори на це, задонать. Чому не просять у держави? Є бюджет. Допомога інших країн. Ви реально за*бали. Відкриваєш соцмережі і вічно потрібно допомога. Ладно б для тварин, на них жодного бюджету не закладено, а на все решта за*бали зі своїми зборами», - каже жінка.

Водночас які саме збори так її обурили, користувачка не уточнила. Втім з її слів зрозуміло, що йдеться про допомогу армії.

Тоді як у соцмережах вже оприлюднили дані жінки: її звати Анна Савєльєва, вона перебуває в Афінах та є власницею шоуруму.

Після своїх скандальних слів Анна Савєльєва вже обмежила доступ до сторінки в Facebook, а Instagram видалила.

Нагадаємо, спецслужби відкрили кримінальне провадження щодо львів’янки Христини Горун, яка у соціальних мережах відомо, як «Чорна мамба». Дівчина зневажала ЗСУ та заявляла, що слухатиме російських виконавців. Згодом вона записала відео із вибаченнями.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності