• Головна
  • Війна
  • ЗСУ може влаштувати котел для російських сил у Бахмуті — командир «Карпатської Січі»

ЗСУ може влаштувати котел для російських сил у Бахмуті — командир «Карпатської Січі»

ЗСУ може влаштувати котел для російських сил у Бахмуті — командир «Карпатської Січі»

У ПВК «Вагнер» закінчуються сили

Командир вагнерівців Пригожин забирає своїх бійців із флангів і передає повністю оборону регулярним військам РФ. ЗСУ відслідковують, де є прогалини у ворога, та завдають чітких ударів.

Про це в ефірі «Радіо Свобода» розповів командир підрозділу «Карпатська Січ» Тарас Деяк.

Як заявляє військовий, Пригожин накопичив усі сили у самому Бахмуті. Вагнерівець хоче самостійно взяти місто, бо вважає це політичною перемогою.

«Пригожин вже собі будує політичну кар’єру. Його всі заяви до Шойгу, до Герасімова, може навіть і до Путіна – це все фейк», – каже Деяк.

Також військовий зазначає, що противник в районі Бахмута провів ротацію. Заїжджають регулярні російські сили, котрі, ще не зовсім розуміють ситуацію.

 «Своє “м’ясо” він [Пригожин ред.] забирає із флангів і передає повністю оборону регулярним військам. Регуляри не розуміють повної картини. Наша ж розвідка все розуміє чітко. Ми знаємо, де зараз на якому місці в них є прогалина і одразу починаємо бити»,— зазначає український військовий.

З його слів, ймовірне оточення Бухмута ЗСУ є можливим. Але зараз про це говорити зарано.

«Будемо про нього (оточення — ред.) говорити тоді, коли воно відбудеться. І коли буде переломний момент на самому бахмутському напрямку. Я вірю, і ми всі віримо в самому місті, що воно настане. Ми стоїмо і виконуємо свою бойову задачу, яку нам поставило вище командування», — заявив Деяк.

Нагадаємо, раніше командир «Карпатської Січі» розповідав, що російські військові атакували значну частину Бахмута, штурмові бої тривають на півночі міста. Наразі ЗСУ тримають багатоповерхівки, які є стратегічними об’єктами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності