• Головна
  • Війна
  • На Львівщині попрощаються з двома Героями, які загинули у боротьбі з ворогом

На Львівщині попрощаються з двома Героями, які загинули у боротьбі з ворогом

На Львівщині попрощаються з двома Героями, які загинули у боротьбі з ворогом

Прощання відбудеться у Трускавецькій та Львівській громадах

У понеділок, 8 травня, Львівщина попрощається із загиблими Героями Василем Лукашонком та Станіславом Григорашем.

Про це повідомила Львівська ОВА.

Василь Лукашонок уродженець міста Стебника Львівської області. Після завершення навчання проходив військову службу в армії. У мирний час працював у правоохоронних органах та в приватних фірмах. У 2014-2015 роках був на Сході, брав участь у боях за Дебальцеве. За особисту мужність нагороджений нагрудним знаком НГУ «За доблесну службу». Із перших днів повномасштабного війни повернувся до лав Національної гвардії. Поліг у бою 12 листопада 2023 року. У Василя залишилися мати, дружина та син.

Станіслав Григораш – львів’янин. Із 2014 року виконував бойові завдання у зоні АТО/ООС. Був нагороджений нагрудним знаком «Учасник АТО». У лютому 2022-го Станіслав знову став на захист Батьківщини. Служив у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. Загинув 19 березня. Вдома його чекали дружина, син, донька.

Нагадаємо, 6 травня, на Львівщині попрощалися із загиблими захисниками: Андрієм Клубом, Тарасом Бараном, Віталієм Крісою, Юрієм Бережецьким, Іваном Настунчиним, Іваном Ставниковичем, Василем Ганасом, Романом Запоточним та Олегом Ферелетичем.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності