• Головна
  • Війна
  • На Львівщині сьогодні  в останню путь проведуть вісім Героїв

На Львівщині сьогодні  в останню путь проведуть вісім Героїв

Свічка

Прощання з полеглими відбудеться у Львові, Самбірській, Яворівській, Червоноградській, Трускавецькій та Жовківській громадах

У вівторок, 2 травня, Львівщина прощатиметься із загиблими захисниками:  Андрієм Симком,  Сергієм Шевчуком,  Дмитром Мицяком,  Степаном Ляховичем, Євгенієм Кочеровим,  Михайлом Біликом, Богданом Смолієм та Максимом Тіхоміровим.

Про це повідомила Львівська ОВА.

Андрій Симко  — львів’янин. Із 2020 року виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Початок повномасштабного вторгнення зустрів на передовій, боровся із російськими окупантами на східному напрямку. 

У Андрія Симка залишилися мама, дружина, син, брат, бабуся з дідусем та хрещені  батьки

Сергій Шевчук народився та проживав у Львові.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем вступив до територіальної оборони. Боровся із російськими загарбниками на території Харківської області та на Бахмутському напрямку у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід». Загинув під час виконання бойового завдання.

У Сергія Шевчука залишилися батьки, дружина, син, донька та троє онуків.

Дмитро Мицяк. Мешканець села Хащів Самбірського району. Загинув у боях на східних кордонах держави 15 квітня 2023 року, навідник в/ч А0224, солдат.

Степан Ляхович проживав у селі Чернилява Яворівської громади. Народився 03.07.1973, служив у військовій частині А0998. Брав участь у відсічі та стримуванні збройної агресії росії проти України — в районі бойових дій, біля населеного пункту Дружба, Донецької області, де і отримав кулю від ворожого снайпера.

Люблячий чоловік та приклад для своїх синів.

Євгеній Кочеров

Родом із Червонограда. Проходив військові службу у в/ч А7075.Був в числі тих, хто доєднатися до лав Червоноградського ТрО.

Михайло Білик

Родом із села Станиля у Трускавецькій громаді. Служив навідником у відділенні військової частини А0693.Тримав оборону наших позицій під Бахмутом на Донеччині.

Богдан Смолій

Родом із міста Жовква Львівського району, старший солдат. Обірвалось життя Героя у віці 40 років. У воїна залишились дружина, двоє синів, брат та тітка.

Максим Тіхоміров

Мешканець села Руда Крехівська Львівського району. Полеглому було 35 років. Залишились мати, дружина та донька.

Нагадаємо,30 квітня, на Львівщині попрощалися з мужнім воїном –  старшим сержантом Павлом Марусяком. Він раптово помер 28 квітня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності