• Головна
  • Війна
  • У Києві попрощалися з екснардепом Олегом Барною: де та коли поховають Героя

У Києві попрощалися з екснардепом Олегом Барною: де та коли поховають Героя

У Києві попрощалися з екснардепом Олегом Барною: де та коли поховають Героя

Прощання відбулося у Михайлівському Золотоверхому соборі

У п’ятницю, 21 квітня, у Києві попрощалися з екснардепом Олегом Барною та його командиром Валерієм Дороховим. Вони загинули поблизу села Павлівка, під Угледаром, виконуючи завдання у складі штурмової роти.

Про це повідомила нардепка Ірина Геращенко.

«Олег був старшим сержантом. З 2014 був артилеристом, стрільцем, піхотою, попри поранення, наполягав, аби його зарахували в штурмову роту. Він був добрим і щирим, мав прекрасну міцну родину», - написала вона у Facebook.

Натомість лейтенанту Валерію Дорохову був лише 31 рік.

«Тернополянин, командир взводу 68-ї окремої єгерської бригади ЗСУ ім. Олекси Довбуша. У Валерія залишилася тільки Мама. На неї неможливо було дивитися на панахиді…», - зазначила Ірина Геращенко.

Прощання відбулося у Михайлівському Золотоверхому соборі, а на Майдані зібралося багато людей, які знали Олега Барну ще з Революції на граніті, Революції Гідності та з АТО.

«9 років тому звідси Барна пішов на фронт добровольцем. Сьогодні тут провели його в останню путь… Вічная, світлая памʼять, Хлопці. Тримайте там небо над Україною!», - додала нардепка.

Додамо, у Чорткові, що на Тернопільщині, Олега Барну зустрічатимуть у суботу, 22 квітня, о 12:00 у Соборі верховних апостолів Петра і Павла. Парастас відбудеться того ж дня о 19:00 у рідному домі Героя у селі Білобожниця.

Натомість чин похорону розпочнеться у неділю, 23 квітня, о 14:00 у Білобожниці.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA зібрало все, що відомо про загибель екснардепа Олега Барни.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності