• Головна
  • Війна
  • Лукашенко зустрівся з головним донецьким терористом Пушиліним й розпитав про ситуацію на фронті

Лукашенко зустрівся з головним донецьким терористом Пушиліним й розпитав про ситуацію на фронті

Лукашенко зустрівся з головним донецьким терористом Пушиліним й розпитав про ситуацію на фронті

Лукашенко запропонував допомогу ватажку бойовиків

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у вівторок, 18 квітня, зустрівся з так званим «главою ДНР» Денисом Пушиліним.

Про це повідомили на сайті білоруського диктатора.

«Я хотів би, що називається з перших вуст, почути ситуацію в „Донецькій Народній Республіці“, якщо це можливо. На фронті як у нас там справи? Тому що центральна так звана ділянка — вона у вас там найскладніша. Ідуть дуже інтенсивні бої. І на північ, і на південь.Та й у напрямку Донецька. Обстріли. Людям важкувато. І в цій ситуації що Білорусь може зробити для Донецька, чим ми можемо допомогти?» — спитав Лукашенко у ватажка бойовиків.

За словами Лукашенка, «роботи попереду дуже багато», адже «треба відновлюватися».

«Треба промислові підприємства відроджувати, сільське господарство. Зрештою люди там житимуть. Це 100%. І годувати людей треба. Тому ми готові надати відповідну допомогу і підтримку для того, щоб не чужі нам». люди там нарешті перестали страждати. Тому я чекаю такої відвертої від вас розмови. Давайте поділимося думками», — сказав білоруський диктатор.

Водночас Пушилін зазначив, що у Білорусі відчуває «традиційну гостинність».

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков розповів, що під час поїздки до Мінська на перемовини з росіянами на початку війни українська делегація не була впевнена, що повернеться додому.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності