• Головна
  • Війна
  • Ситуація в Бахмуті: бої відбуваються в центрі міста, подекуди росіян та українців розділяють лічені метри

Ситуація в Бахмуті: бої відбуваються в центрі міста, подекуди росіян та українців розділяють лічені метри

Ситуація в Бахмуті: бої відбуваються в центрі міста, подекуди росіян та українців розділяють лічені метри

«Снарядного голоду» у вагнерівців немає

Бої за Бахмут перемістилися в центральну частину міста. Подекуди окупантів та українських захисників розділяють лічені метри.

Про це повідомляє ДПСУ, чиї підрозділи воюють у складі Сил оборони в Бахмуті.

Жодних ознак «снарядного голоду», про який раніше заявляли в ПВК «Вагнер», тут не помічають. Натомість відзначають зміни серед особового складу ворога.

Бахмут під ударом

Бахмут. Вуличні бої, врятовані життя та нова тактика росіян Битва за Бахмут триває вже майже десять місяців. Попри значні втрати, російські сили продовжують штурмувати населений пункт, повільно просуваючись вперед. Протистояння перемістилось в центральну частину міста. Бої в щільній міській забудові точаться на мінімальних дистанціях. Подекуди окупантів та українських військових розділяють лічені метри, що вкрай ускладнює оборону. Водночас, жодних ознак «снарядного голоду», про який раніше заявляли в ПВК «Вагнер», тут не помічають. Натомість, відзначають зміни серед особового складу ворога. Разом з іншими силами оборони Бахмут продовжують захищати українські прикордонники. Як військовослужбовці ДПСУ ведуть вуличні бої, полюють за ворожою авіацією, «вітають» російських військових з останнім снігом та рятують побратимів – дивіться в матеріалі.

Posted by Державна прикордонна служба України on Monday, April 17, 2023

«Разом з іншими силами оборони прикордонники полюють за ворожою авіацією, „вітають“ російських військових з останнім снігом та рятують побратимів», — повідомляють у ДПСУ.

Нагадаємо, крім Бахмута, в епіцентрі бойових дій зараз перебуває і місто Мар’їнка на Донеччині.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності