• Головна
  • Війна
  • Поїхав за дешевими сигаретами: колишнього командира ПВК «Вагнер» затримали у Швеції

Поїхав за дешевими сигаретами: колишнього командира ПВК «Вагнер» затримали у Швеції

Поїхав за дешевими сигаретами: колишнього командира ПВК «Вагнер» затримали у Швеції

Адвокат ексвагнерівця Бриньюльф Ріснес підтвердив цю інформацію

Колишнього командира ПВК «Вагнер» Андрія Медведєва, який утік до Норвегії та у січні попросив там політичного притулку, затримали у Швеції.

Про це пише видання Dagbladet.

Зазначається, що Медвєдєв їхав автобусом з Норвегії до Швеції, бо йому сказали, що «там сигарети коштують удвічі дешевше». Проте колишній член ПВК «Вагнер» не має дозволу на вʼїзд до Швеції, тому його затримали. Цей факт підтвердив адвокат ексвагнерівця Бриньюльф Ріснес.

«Він думав, що міг поїхати до Швеції. На жаль, шукачі притулку не мають можливості це зробити. Він вибачається за це непорозуміння і сподівається, що незабаром його відправлять назад до Норвегії», — сказав Ріснес.

Нагадаємо, 16 січня влада Норвегії повідомила, що колишній командир ПВК «Вагнер» Андрій Медведєв попросив притулку в країні після того, як нелегально перетнув кордон королівства. Його підтвердив, що його клієнт перебуває в Норвегії й попросив притулку. Справу передали норвезькій імміграційній поліції, а чоловіка перевели в Осло. Там його помістили в центр для порушників міграційного законодавства.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності