• Головна
  • Війна
  • Відповідальність за вбивство пропагандиста Татарського взяла на себе «Національна республіканська армія»: деталі

Відповідальність за вбивство пропагандиста Татарського взяла на себе «Національна республіканська армія»: деталі

Відповідальність за вбивство пропагандиста Татарського взяла на себе «Національна республіканська армія»: деталі

В організації заявили, що акція не була спрямована проти мирних громадян, а «всі постраждалі входять до активних прихильників війни»

Відповідальність за вибух у Санкт-Петербурзі, внаслідок якого загинув «воєнкор» Владлен Татарський, взяла на себе «Національна республіканська армія».

Про це пише російське видання Meduza.

За у заяві «Національної республіканської армії» йдеться, що вони самостійно спланували й виконали цю операцію.

«Ми організували та здійснили акцію 2 квітня 2023 року проти групи Z-активістів та особисто проти відомого провокатора та пропагандиста війни, військового злочинця Максима Фоміна, відомого як Владлен Татарський. Ця акція підготовлена ​​й здійснена нами автономно, і ми не маємо зв'язку і не отримували допомоги від жодних іноземних структур і тим більше спецслужб», — заявили в організації.

Водночас там наголосили, що акція не була спрямована проти мирних громадян, а «всі постраждалі входять до активних прихильників війни».

Також представники організації закликали російських правозахисників надати допомогу Дар'ї Треповій, заарештованій у цій справі, та «іншим безневинним людям».

Нагадаємо, представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов заявив, що Татарського ліквідували через очільника Кремля.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності