Україна повернула з російського полону 12 українців

Україна повернула з російського полону 12 українців

Десятеро оборонців належать до солдатського та сержантського складу

В Україну з російського полону повернули 10 військових і двоє цивільних. Серед українців, яких повернули з російського полону — п’ятеро важкопоранених.

Про це повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Зазначається, що десятеро оборонців належать до солдатського та сержантського складу. Вони були захоплені в полон, зокрема, у боях біля Бахмута, сіл Опитного та Оріхово-Василівки на Донеччині, поблизу Кремінної та Червонопопівки на Луганщині. Також повернуто двох цивільних, яких агресор утримував як заручників: із села Липці Харківської області та Маріуполя.

“Звільнені військові належать до Збройних Сил України, зокрема, 518 окремого батальйону спеціального призначення, 25-тої окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, 93-тьої окремої механізованої бригади "Холодний Яр", 56-тої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади, 57-го окремого стрілецького батальйону”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно Україна здійснила гуманітарну акцію та передала Росії усіх важкопоранених окупантів, стан яких дозволяв транспортування, захоплених в полон з початку широкомасштабного вторгнення.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності