• Головна
  • Війна
  • Замість дронів отримав фалоімітатори: хакери зламали акаунт російського волонтера й придбали секс-іграшки

Замість дронів отримав фалоімітатори: хакери зламали акаунт російського волонтера й придбали секс-іграшки

Замість дронів отримав фалоімітатори: хакери зламали акаунт російського волонтера й придбали секс-іграшки

Скасувати «полуничне» замовлення Z-волонтер вже не зможе, адже деякі товари навіть вже доставлені.

Російський волонтер і блогер Михайло Лучин замість дронів завдяки українським хакерам «замовив» для російської армії секс-іграшки на понад 25 тисяч доларів.

Про це повідомили у міжнародній розвідувальній спільноті InformNapalm.

Z-волонтер Михайло Лучин зібрав кошти на купівлю дронів для ЗС РФ. Проте українські хакери зламали його аккаунт й «підкорегували» замовлення, придбавши замість дронів фалоімітатори та страпони на цю ж суму.

«Наш експонат підв'язав «волонтерську» картку до акаунту на AliExpress, а доступ до облікового запису віддав нам. Тепер Міша збирає унікальну колекцію піс*н*в за 25 000 доларів, які мали піти на закупку БпЛА. Замість дронів Міша тепер відправить окупантам фури фалоімітаторів, страпонів, й інші корисні кожному росіянину речі, які ми замовили та оплатили з його картки на AliExpress. Привітати Мішу з новим званням можна за телефоном +79993055530», — кажуть у розвідувальній спільноті.

Також хакери зазначили, що скасувати «полуничне» замовлення Z-волонтер вже не зможе, адже товари були замовлені ще 24-25 березня. Водночас деякі навіть вже доставлені.

Хакери додали, що кошти російського Лучина не можна було переадресувати на ЗСУ, бо картка прив'язана до певної адреси, тобто всі товари із замовлення будуть доправлятись виключно на адресу Лучина.

Нагадаємо, 2 квітня у центрі Петербурга стався вибух у кафе, яке раніше належало засновнику ПВК «Вагнер» Євгену Пригожину, загинув «воєнкор» Владлен Татарський, ще 30 осіб отримали поранення.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності