• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: в епіцентрі бойових дій лишаються Бахмут, Авдіївка, Білогорівка і Мар’їнка

Ситуація на фронті: в епіцентрі бойових дій лишаються Бахмут, Авдіївка, Білогорівка і Мар’їнка

Ситуація на фронті: в епіцентрі бойових дій лишаються Бахмут, Авдіївка, Білогорівка і Мар’їнка

Підрозділи Сил оборони України відбили на них понад 60 атак ворога на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 25 авіаційних ударів, здійснив 34 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Авіація Сил оборони минулої доби завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ППО Повітряних Сил ЗСУ знищили російський бомбардувальник Су-24М.

Українські ракетники та артилеристи, в той же час, уразили 3 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, станцію радіоелектронної боротьби, склад боєприпасів та 2 склади пально-мастильних матеріалів ворога.

В деяких населених пунктах тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, російські загарбники продовжують чинити тиск на громадян України та порушувати права людини. Зокрема, у Красноперекопську, працівники фсб проводять активні контррозвідувальні заходи із супроводженням принизливих процедур фільтрації, здійснюючи роздягання, допити з побиттям цивільного населення, тощо.

Нагадаємо, Данілов заявив про появу в ЗСУ дронів з дальністю польоту понад 3000 км.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності