• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: Сили оборони відбили майже 79 атак ворога на сході

Ситуація на фронті: Сили оборони відбили майже 79 атак ворога на сході

Ситуація на фронті: Сили оборони відбили майже 79 атак ворога на сході

В окупантів погіршується рівень медичної допомоги пораненим

Минулої доби наші захисники відбили понад 79 атак ворога на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали 37 авіаційних та 4 ракетних удари, один з яких - по Краматорську. Також ворог здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Українська авіація за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 4 БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили пункт управління, район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, зенітно-ракетний комплекс та 2 склади пально-мастильних матеріалів.

Через значні втрати, які окупанти зазнають щодня, противником прийнято рішення щодо збільшення кількості ліжко-місць у наявних шпиталях, що функціонують на тимчасово захопленій території Луганської області. Зокрема, у населеному пункті Троїцьке, кількість ліжко-місць військового госпіталя збільшено удвічі, з 200 до 400. В той же час, всіх поранених осіб офіцерського складу було евакуйовано на територію російської федерації гелікоптерами в період з 17 по 18 березня.

Відзначається збільшення смертності серед поранених загарбників в період з 17 по 21 березня, у зв’язку зі збільшенням кількості отримання важких поранень та неякісним медичним забезпеченням, зокрема через недостатньо професійний медичний персонал.

Нагадаємо, Україна отримала перші чотири МіГ-29 від Словаччини.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності