Сирія підтримала Росію у війні проти України

Сирія підтримала Росію у війні проти України

Під час зустрічі з Путіним Асад заявив про те, що Росія нібито бореться з «неонацистами» й «старими нацистами», яких Захід прихистив й підтримує.

Президент Сирії Башар Асад зустрівся сьогодні, 15 березня, з російським президентом Володимиром Путіним. Він заявив про підтримку Росії у війні проти України.

Про це пише Sky News.

Під час зустрічі Асад заявив про те, що Росія нібито бореться з «неонацистами» й «старими нацистами», яких Захід прихистив й підтримує.

Зазначається, що Росія є головним «спонсором» Асада й має широку присутність в Сирії, де громадянська війна забрала життя майже 500 тисяч людей. За підтримки російських військових Асад зміг переломити хід громадянської війни, яка розпочалася у 2011 році як продемократичне повстання.

За словами сирійського авторитарного лідера Башара Асада, його позиція пояснюється не тільки дружбою і відданістю РФ, а й тим, що світ «потребує стабілізації».

Нагадаємо, 29 червня 2022 року Сирія ухвалила рішення визнати незалежність так званих «ЛНР» та «ДНР».

«Втілюючи спільну волю і прагнення налагодити відносини у всіх сферах, Сирійська Арабська Республіка прийняла рішення визнати незалежність і суверенітет як "Луганської Народної Республіки", так і "Донецької Народної Республіки"», — сказав представник МЗС у коментарі журналістам держагентства SANA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності