• Головна
  • Війна
  • Не відповів на запитання — отримав кулю: як російські військові продовжують самоліквідовуватись

Не відповів на запитання — отримав кулю: як російські військові продовжують самоліквідовуватись

Не відповів на запитання — отримав кулю: як російські військові продовжують самоліквідовуватись

Усі учасники інциденту разом служать в армії вже 8 місяців

У Курській області військовий, що перебував на строковій службі, розстріляв двох своїх товаришів.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

Інцидент стався вночі 6 березня у військовій частині, що тимчасово дислокується біля кордону України — на території Суджанського району Курської області. Військовий 37-мої мотострілецької бригади застрелив двох своїх товаришів по службі.

За попередніми даними, під час нічного вартування по території 22-річний військовий Магомед помітив рух у зоні вартового поста. Після цього він крикнув «Стій, хто йде?», однак йому так ніхто і не відповів. Після цього Магомед вирішив відкрити вогонь на ураження з автомата Калашнікова.

Після цього вартовий зрозумів, що розстріляв своїх же товаришів по службі. Один із них, 19-річний Тамір із Татарстану, помер на місці. Інший товариш, 22-річний Владислав із Новосибірська, отримав поранення. Його екстрено доправили в лікарню. При цьому всі троє строковиків служать в армії вже 8 місяців. Чому двоє з них не відгукнулися на окрик вартового, поки що незрозуміло.

Нагадаємо, мобілізовані з Республіки Туви в РФ розповіли про акти знущань над ними з боку бойовиків «ДНР». Начебто в них стріляли з автоматів, били, змушували віджиматися та погрожували вбити.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності