• Головна
  • Війна
  • «Я б не був настільки вже оптимістичним»: Єрмак прокоментував прогнози Буданова

«Я б не був настільки вже оптимістичним»: Єрмак прокоментував прогнози Буданова

«Я б не був настільки вже оптимістичним»: Єрмак прокоментував прогнози Буданова

Всі, хто називав терміни закінчення війни, помилялися

Попри те, що прогнози начальника ГУР Кирила Буданова щодо перебігу бойових дій неодноразово підтверджувалися, не треба бути настільки оптимістичним, тому що всі, хто називав терміни закінчення війни, помилялися.

Про це на зустрічі з журналістами заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, пише РБК-Україна.

«Я б не був настільки вже оптимістичним, тому що всі, хто називав терміни, починаючи від того, скільки ми протримаємось і закінчуючи тим, коли закінчиться війна, помилялися. Але почуття того, що ми рухаємося до перемоги і до закінчення війни все-таки десь у повітрі витає, навіть тому, що я бачу ставлення наших партнерів, нарощування підтримки, довіри, розмови про перемогу. Для них перемога України не просто важлива, а життєво необхідна», — сказав Єрмак, відповідаючи на запитання про оптимістичні прогнози начальника ГУР Кирила Буданова щодо швидкого закінчення війни, деокупації Криму найближчим часом тощо.

Також він додав, що загалом із повагою ставиться і до начальника ГУР, і до його прогнозів, оскільки вони підтверджувалися багато разів.

Нагадаємо, Кирило Буданов розповідав, що «великий» наступ армії РФ, яким українців лякали декілька місяців поспіль, почався у січні й триває досі. Втім, він настільки провальний, що його ніхто не помічає, окрім українських воїнів на передовій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності