• Головна
  • Війна
  • В Україні загинув військовий, який знімався у новорічному звернені Путіна

В Україні загинув військовий, який знімався у новорічному звернені Путіна

В Україні загинув військовий, який знімався у новорічному звернені Путіна

Його знайома стверджує, що він «закрив своїм тілом гранату»

На фронті в Україні загинув військовий, який був масовкою у Путіна під час його новорічного звернення. 26-річний старший лейтенант Юрій Шнайдер загинув через місяць після того, як президент РФ вручив йому Орден мужності.

Про це повідомили в інтернет-виданні «ЧТД».

Знайома Юрія Шнайдера (позивний «Круг») запевняє, що він «закрив своїм тілом гранату».

Додамо, що Шнайдер родом із Красноярського краю, закінчив Рязанське повітряно-десантне училище. Також він знімався в новорічному зверненні Путіна.

«Підтримка верховного головнокомандувача є дуже втішною для мене і піднімає бойовий дух», — коментував цю подію сам військовослужбовець.

Водночас 6 лютого про загибель Шнайдера написав у соцмережах інший солдат Григорій Мітюєв. Перераховуючи імена загиблих росіян, він згадав позивний Шнайдера — «Круг».

Нагадаємо, фоном для Путіна стали не військовослужбовці, а, ймовірно, його переодягнені охоронці. Журналісти зауважили, що жінка за Путіним вже виконувала функцію статиста у 2017 році.

Крім того, сервіс розпізнавання облич визначив хлопця, який стояв ліворуч за спиною президента Росії. Схоже, що його звати Тимофій. У хлопця на грудях зірка Героя Росії, але за останні три роки жодна людина з таким ім'ям офіційно цієї нагороди не отримувала.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності