• Головна
  • Війна
  • У ГУР розповіли про «святкову» підготовку до мобілізації в Росії

У ГУР розповіли про «святкову» підготовку до мобілізації в Росії

У ГУР розповіли про «святкову» підготовку до мобілізації в Росії

Офіційними заходами РФ планує підтримувати власні наративи про те, що «СВО» йде за планому

Наступного тижня в Росії заплановано низку офіційних заходів. У такий спосіб Кремль підживлює пропаганду напередодні нової хвилі мобілізації.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, повідомляє пресслужба відомства.

Він зазначив, що офіційними заходами РФ планує підтримувати власні наративи, заявляти про те, що все нібито йде за планом і російські військові «захищають» свою країну від усього Заходу та НАТО.

«Зокрема, ця пропагандистська активність це підготовка населення до нових мобілізаційних заходів і до нової хвилі мобілізації. Їм пояснюють, чому вони повинні мовчки йти на забій виконуючи якісь незрозумілі вказівки кремлівських старців. Це, мабуть, не громадяни, це швидше піддані РФ, тому що громадяни захищали б власні права і ставили б якість питання. Можливо, і до цього також дійде», — сказав Юсов.

Нагадаємо, у Росії приходять повістки непридатним до служби чоловікам. Зазначається, що повістка прийшла в поштовий ящик 48-річного чоловіку, який ніколи не служив в армії, має 8 гриж хребта і низку інших проблем зі здоров’ям, несумісних з військовою службою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності