• Головна
  • Війна
  • План «Б» для Путіна в Україні запропонував Медведчук: Данілов розповів про нові цілі диктатора

План «Б» для Путіна в Україні запропонував Медведчук: Данілов розповів про нові цілі диктатора

План «Б» для Путіна в Україні запропонував Медведчук: Данілов розповів про нові цілі диктатора

Ідеєю двох країн займаються також люди, які готували Будапештський меморандум 1994 року

Після провалу плану з повного захоплення України Росія перейшла до альтернативного варіанту та хоче розділити Україну за принципом Північної та Південної Кореї.

Про це секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив в інтерв’ю BBC.

Він вважає, що Медведчук та окремі проросійські політики та експерти в Україні будуть «давати пропозицію про створення двох країн».

«У Росії зараз стоїть завдання зробити так званий корейський варіант. Вони вже в Кремлі зрозуміли, що повністю захопити нашу країну вони не можуть, і вони зараз будуть робити план «Б», коли будуть робити так звану «другу Україну». Цей план божевільний приніс туди Медведчук. Медведчук вважає, що він фахова людина по Україні, але він таким не є, він просто зрадник», - сказав Данілов.

Секретар РНБО не назвав конкретних прізвищ, але натякнув, що йдеться про чинних депутатів фракції «ОПЗЖ». Мета ж Росії, на його думку, найближчим часом зробити все, щоб повністю окупувати Донецьку та Луганську область разом з сухопутним коридором до Криму, а тоді реалізувати цю ідею розділу України.

«В цьому беруть участь представники, які займались обслуговуванням Януковича, представники депутатського корпусу «ОПЗЖ» в Раді, політтехнологи, які їх обслуговували, які живуть в нашій країні», - каже Данілов.

Він додав, що ідеєю двох країн займаються також люди, які готували Будапештський меморандум 1994 року.

Нагадаємо, після обміну екснардепа забороненої в Україні партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука з росіянами він зустрівся з Путіним у Криму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності