• Головна
  • Війна
  • Чи здійснить Росія масштабний наступ на Україну 24 лютого

Чи здійснить Росія масштабний наступ на Україну 24 лютого

Російський солдат

Найближчими тижнями вони планують активізувати свої зусилля на сході України

Російське командування не має достатніх ресурсів для широкомасштабних наступальних дій.

Про це 11 лютого повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

Росія не має ресурсів, щоб розпочати широкомасштабний наступ до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого. Військові РФ зараз намагаються знайти «слабкі місця» в нашій обороні. Найближчими тижнями вони планують активізувати свої зусилля на сході України.

«У той час, як поширюється інформація про запланований на 24 лютого широкомасштабний наступ РФ, українська військова розвідка повідомляє, що Росія вже розпочала повномасштабний наступ 24 лютого минулого року, який триває й сьогодні», — наголосив представник воєнної розвідки Андрій Черняк.

Однак, за інформацією Головного управління розвідки, російське командування не має достатніх ресурсів для широкомасштабних наступальних дій. Головною метою російських військ залишається досягнення хоча б якогось тактичного успіху на сході України.

Також Андрій Черняк підкреслив, що в Росії не вистачає високоточної зброї. Зважаючи на це РФ продовжить ракетний терор проти мирного населення в Україні. За його словами, росіяни вже використали понад 80 відсотків високоточних ракет. Вони намагаються відновити своє виробництво, але поки це їм не вдається.

Нагадаємо, українська розвідка розповіла, як РФ буде обстрілювати Україну, якщо їй не вистачить ракет на масовий наліт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності