• Головна
  • Війна
  • Карма у дії: російському військовому, який виступав із «черепом українського солдата», прострелили голову

Карма у дії: російському військовому, який виступав із «черепом українського солдата», прострелили голову

Карма у дії: російському військовому, який виступав із «черепом українського солдата», прострелили голову

Росіянин зараз перебуває у Кадіївці на тимчасово окупованій Луганщині

Капітана 4-ї бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ Ігоря Мангушева важко поранили на передовій – йому прострелили череп. Цей російський військовий став відомий після свого виступу в одному з російських клубів, де тримав у руках нібито череп українського солдата.

Про це у соцмережах повідомив блогер та активіст Сергій Стерненко.

«Пам‘ятаєте російського виродка Ігоря Мангушева, який виступав із черепом у руці, казав, що він належав одному із наших солдатів, а також закликав до геноциду проти українців? Так ось, хтось на окупованій території, у м. Кадіївка прострелив Мангушеву його череп», - написав Стерненко.

Водночас Стерненко додав скріншот з одного із російських Z-каналів, де зазначається, що російський капітан зараз перебуває у Кадіївці [за версією бойовиків «ЛНР» - Стаханові, - ред.] на тимчасово окупованій території Луганщини.

Водночас у соцмережах з’явилися фото Ігора Мангушева, де видно, як він «зігує» та одягнений у націоналістичний одяг з надписом «Боевая Русь».

Нагадаємо, 26-річний російський військовий Андрій Медведєв дезертував після того, як став свідком воєнних злочинів окупантів в Україні. Його адвокат каже, що Медведєв готовий розповісти, що він бачив. Колишній командир групи найманців «Вагнера» попросив притулку у Норвегії після того, як покинув окупантів. Зокрема, чоловік, якого в листопаді стратили ударом кувалдою по голові, був частиною його підрозділу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності