• Головна
  • Війна
  • Партизани в Криму вбили двох російських офіцерів та погрожують колаборанту Сальдо

Партизани в Криму вбили двох російських офіцерів та погрожують колаборанту Сальдо

Їм вдалося підірвати авто із двома важливими російськими офіцерами Нацгвардії

Татарські партизани здійснили напад на російських офіцерів у Криму.

Про це 1 лютого повідомив портал Центру національного протистояння.

Зараз в окупованому Криму активно діє українсько-татарський рух опору «Атеш». Його учасникам вдалося успішно вбили двох важливих офіцерів російської Національної гвардії. Військові РФ їхали автомобілем із Севастополя до Сімферополя, але не доїхали до місця призначення. Партизани підірвали їх авто саморобною вибухівкою. Внаслідок цього обидва офіцери загинули. У своєму повідомленні партизани попередили, що «Це тільки початок!».

Після цього у своєму Telegram-каналі вони опублікували допис зі зверненням до Володимира Сальдо. Вони погрожують вбити українського колабораціоніста, який нині обіймає посаду «губернатора Херсонської області Москви».

«Сальдо, наших все більше в Генічеську та на Арабатській Стрілці, де живуть твої колеги з «херсонською вга». Поки ми даємо тобі жити, але незабаром ти все дізнаєшся. Зовсім скоро», — наголосили партизани.

Довідково:

Кримський півострів, який є частиною України, був анексований Росією в березні 2014 року в результаті військового втручання та незаконного референдуму. Влада Києва та Заходу визнали ці дії Кремля порушенням міжнародного права. Татар, яких до анексії було 12-15 відсотків півострова, бойкотували голосування і піддалися репресіям з боку Москви.

Додамо, у Криму депутата від путінської партії спіймали на крадіжці бюджетних коштів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності