• Головна
  • Війна
  • Образився на погрози Пригожина: Гіркін відмовився воювати у складі «вагнерівців»

Образився на погрози Пригожина: Гіркін відмовився воювати у складі «вагнерівців»

Образився на погрози Пригожина: Гіркін відмовився воювати у складі «вагнерівців»

Пригожин звинувачує ексватажка бойовиків на Донеччині у тому, що той «здав Слов'янськ», «брав гроші в Ахметова» і «кинув пацанів»

Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) образився на слова засновника ПВК «Вагнер» Євгенія Пригожина та відмовився брати участь у війні проти України у складі «вагнерівців».

Про це Гіркін написав у Telegram.

За його словами, у п'ятницю він обговорював можливу зустріч, на якій двоє воєнних злочинців могли б домовитися про його участь у війні у складі ПВК «Вагнера». Гіркін навіть пообіцяв протягом двох діб «висунутися до Луганська для особистої бесіди».

«Однак останній публічний виступ пана Пригожина, у якому пролунав потік найвідвертішої брехні на мою адресу, - повністю виключає можливість моєї участі в цій ПВК. Я не зможу служити під керівництвом людини, яка відкрито звинуватила мене у зраді Росії. Не кажучи вже про брудні образи, якими ці звинувачення супроводжувалися. Крапка», - зазначив терорист Гіркін.

Зокрема, він мав на увазі звернення Пригожина до Гіркіна, в якому очільник ПВК «Вагнер» звинувачує ексватажка бойовиків на Донеччині у тому, що той «здав Слов'янськ», «брав гроші в Ахметова» і «кинув пацанів», неодноразово ображаючи терориста та обіцяє кинути його в найгарячіше пекло, де той муситиме довести свою «надійність».

Нагадаємо, нещодавно Пригожин запросив Гіркіна (Стрєлкова) приєднатися до армії колишніх ув’язнених. А ще раніше Головне управління розвідки Міноборони України пообіцяло 100 тисяч доларів тому, хто візьме Гіркіна живим у полон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності