• Головна
  • Війна
  • ППО на дахах московських будівель є сигналом для росіян – експерт

ППО на дахах московських будівель є сигналом для росіян – експерт

ППО на дахах московських будівель є сигналом для росіян – експерт

Суспільство закликають об’єднатись довкола Путіна

Нещодавно росіяни почали встановлювати ППО на дахи будинків у Москві. Зокрема, їх поставили на дахи офісної будівлі в Тетеринському провулку, будівлі Міноборони РФ та головного управління Міністерства внутрішніх справ РФ за адресою Петрівка, 38. Такі дії російської влади можуть свідчити про кілька речей.

Про це у коментарі LVIV.MEDIA розповів військовий експерт Сергій Грабський.

За його словами, ППО на московських дахах є сигналом як для політичних конкурентів всередині РФ, так і до суспільства, аби воно об’єдналось довкола Путіна.

«Це ППО є попередженням, жестом для тих, хто сподівається на здійснення військового перевороту в Росії. В Росії ульрареваншитські сили правого спрямування. Тож це може бути опасінням щодо цього. Також це може бути демонстрацією того, що вони мають переживання щодо застосування далекобійних систем доставки боєприпасів українських Сил оборони. Крім цього, не можна відкидати того, що це була демонстративна інсталяція для внутрішнього споживання, щоб показати, що це ситуація, коли країна оточена кільцем противника, що треба згуртуватися навколо національного лідера й допомагати в будь-який спосіб армії», - сказав Грабський.

Детальніше про важливість передачі танків західними союзниками та ситуацію на фронті дивіться у відео LVIV.MEDIA.

Нагадаємо, речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат прокоментував ситуацію із розміщенням ЗРК «Панцир-С1» на даху російського Міноборони та сказав, що «це як Іван-дурак не печі їде», та підкреслив, що тут нема чому дивуватись.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності