• Головна
  • Війна
  • Генштаб: за добу ворог здійснив 70 пусків ракет та 125 обстрілів з РСЗВ

Генштаб: за добу ворог здійснив 70 пусків ракет та 125 обстрілів з РСЗВ

Генштаб: за добу ворог здійснив 70 пусків ракет та 125 обстрілів з РСЗВ

Протягом минулої доби противник завдав 44 авіаційних ударів. 18 із них — з використанням БпЛА типу Shahed-136. Усі дрони-камікадзе збиті. Здійснив 70 пусків ракет, 47 з яких було знищено. Також здійснив 125 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На превеликий жаль, внаслідок ворожих ударів загинули мирні жителі та зруйновано цивільні об’єкти.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Підрозділи Сил оборони минулої доби відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Площанка, Невське і Червонопопівка Луганської області та Верхньокамянське, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Невельське, Мар’їнка і Вугледар на Донеччині.

Наша авіація протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження противника, а також удару по позиції його зенітно-ракетного комплексу. Крім того, збито 3 ворожі розвідувальні БпЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 4 пункти управління, район зосередження живої сили противника, 2 райони зосередження артилерії, склад боєприпасів та 2 інших важливих ворожих об’єкта.

Нагадаємо, внаслідок ракетних обстрілів 26 січня загинули 11 людей.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності