• Головна
  • Війна
  • Нові перестановки окупантів: Шойгу змінив командувачів двох військових округів

Нові перестановки окупантів: Шойгу змінив командувачів двох військових округів

Про Кузовльова, який очолив Південний військовий округ, російські пропагандисти відгукуються позитивно, характеризуючи його як людину, яка «може знайти підхід до кожного»

Міністр оборони РФ Сергей Шойгу змінив командувачів двох військових округів. Так, командувачем Південного військового округу став генерал-полковник Сергій Кузовльов, а Західний військовий округ, який знаходився раніше під його керівництвом, очолив генерал-лейтенант Євген Нікіфоров.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання «РБК» з посиланням на два джерела, близькі до Міноборони.

Зазначається, що Кузовльов очолив округ незадовго до Нового року і свою посаду «з високою ймовірністю отримав завдяки навичкам та досягненням, а не через наявність «локомотива» серед військово-політичного керівництва країни». Про Кузовльова російські пропагандисти відгукуються позитивно, характеризуючи його як людину, яка «може знайти підхід до кожного».

Раніше Південним округом керував Олександр Дворніков, який потім став командувачем об'єднаного угруповання військ, поки у жовтні його не змінив на цій посаді Сергій Суровікін. Тепер округом повноцінно керує Кузовльов.

Нагадаємо, на початку січня Сергія Суровікіна усунули з посади командувача об’єднаного угруповання військ в Україні, на цю посаду призначено начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності