• Головна
  • Війна
  • Зробив подарунок російській пропаганді: мер Дніпра відреагував на скандальні заяви Арестовича

Зробив подарунок російській пропаганді: мер Дніпра відреагував на скандальні заяви Арестовича

Зробив подарунок російській пропаганді: мер Дніпра відреагував на скандальні заяви Арестовича

Радник Офісу президента не заперечував, що справді казав в ефірі про падіння ракети ППО

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що, начебто, дії української ППО призвели до потрапляння ракети Х-22 у житловий будинок у місті Дніпро.

Цю заяву розкритикував мер міста Дніпро Борис Філатов в ефірі Radio NV.

«Він загрався. Це такий самозакоханий нарцис, який має якусь, мабуть, чи індульгенцію, чи якісь опції від деяких керманичів на Банковій. <...> Потрібно на це реагувати. Це подарунок російській пропаганді. Навіщо він це робить? Я вважаю, що питання йому мають ставити контррозвідка СБУ. <...> Людина вийшла і повністю дискредитувала цю ситуацію», — переконаний Філатов.

Додамо, після масового обурення у мережі Арестович висловився щодо своїх слів на сторінці у Facebook. Радник Офісу президента не заперечував, що справді казав в ефірі про падіння ракети ППО. Проте зазначив, що ніхто не звинуватить Україну в підриві будинку, адже світ все зрозуміє правильно.

Такі слова радника сприйняли неоднозначно, тож у коментарях до дописи його запитали, чи справді трагедія виникла через українську ППО. Арестович зазначив, що вибух трапився внаслідок дій Росії.

Нагадаємо, Повітряні Сили спростували заяву Арестовича. Там зазначили, що під час атаки росіян 14 січня із п’яти дальніх бомбардувальників Ту-22м3 по території України випустили п’ять крилатих ракет Х-22. У Збройних Силах України немає вогневих засобів, здатних збивати цей тип ракет.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності