• Головна
  • Війна
  • Цинізм та пропаганда: у Зеленського відреагували на слова Путіна про «тимчасове перемир'я»

Цинізм та пропаганда: у Зеленського відреагували на слова Путіна про «тимчасове перемир'я»

Цинізм та пропаганда: у Зеленського відреагували на слова Путіна про «тимчасове перемир'я»

В ОПУ вважають, що заява про нібито перемир'я зі сторони РФ — виключно пропагандистський жест і нічого більше

Перемир'я для РФ може розпочатися лише тоді, коли вона виведе окупаційні війська з усієї території України.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк написав у Twitter.

Він наголосив, що Україна не атакує чужу територію та не вбиває цивільне населення, як це робить Росія. Натомість наші захисники знищують виключно членів окупаційної армії на своїй території.

«РФ має залишити окуповані території — лише тоді у неї почнеться «тимчасове перемир'я». Лицемірство залиште собі…», — зазначив Подоляк.

Згодом у коментарі журналістам радник керівника ОПУ додав, що заява про нібито перемир'я зі сторони РФ — виключно пропагандистський жест і нічого більше.

«Росія всіляко намагається хоча б на якийсь час знизити інтенсивність боїв і інтенсивність ударів по своїх логістичних центрах для того, щоб отримати час на проведення додаткової мобілізації, будівництва масштабних укріплень на захоплених територіях та перегрупування армії. Це не вдалося зробити тими чи іншими військовими способами. Тому у хід пішли стандартні інформаційні хитрощі», — сказав він.

Крім того, за словами Подоляка, Росія хоче показати нібито «гуманістичні підходи у війні» і спробувати переконати європейців у тому, щоб вони почали тиснути на Україну. Він наголосив, що тільки Росія атакує ракетами чи дронами цивільні об'єкти, включаючи місця релігійних обрядів, і робить це саме у святкові різдвяні дні.

«Завдання у них одне: «негайний стіл переговорів, прийняття російського ультиматуму, нова лінія розмежування». Ось цинічний зміст вказівки Путіна про «тимчасове припинення вогню». Банальний прийом», — резюмував Подоляк.

Нагадаємо, диктатор РФ Владімір Путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу запровадити «режим припинення вогню» на час святкування Різдва.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності