• Головна
  • Війна
  • Брати приклад зі Сталіна та закрити кордони: «Солдатські вдови Росії» закликали Путіна провести мобілізацію

Брати приклад зі Сталіна та закрити кордони: «Солдатські вдови Росії» закликали Путіна провести мобілізацію

Брати приклад зі Сталіна та закрити кордони: «Солдатські вдови Росії» закликали Путіна провести мобілізацію

Перше повідомлення від «вдів» з'явилося у соцмережах лише 5 грудня

У РФ вирішили пояснити нову хвилю мобілізації нібито проханням «Солдатських вдів Росії». Вони у своєму зверненні закликали Путіна брати приклад зі Сталіна, а також заборонити чоловікам виїзд за кордон.

Відповідне звернення опубліковане у Telegram.

«Ми просимо нашого Президента Володимира Володимировича Путіна дозволити армії Росії провести масштабну мобілізацію, яка буде відповідати тій ситуації, яка склалася на наших кордонах», — йдеться у повідомленні.

При цьому Путіна закликали брати приклад зі Сталіна, який «не думав про якісь там рейтинги і невдоволення «інакомислячих» — він мислив категоріями Перемоги».

«Ми — це ті, хто не став боягузливо ховати свого чоловіка за дітей і спідницю. Ми — це ті, хто безмірно пишається нашими загиблими чоловіками», — зазначили авторки проєкту.

Також «вдови» попросили Путіна заборонити виїзд чоловіків призовного віку за межі РФ.

«І ми маємо на це повне моральне право: наші чоловіки загинули, захищаючи і цих чоловіків, але хто захищатиме нас, якщо вони втечуть? Солдатські вдови Росії — за велику мобілізацію! Росія — за мобілізацію! Це наше прохання, наше рішення, наша вимога. І ми віримо, що влада нас почує!», — наголосили вони.

Додамо, що перше повідомлення у цьому Telegram-каналі з'явилося 5 грудня. Всього у «вдів» 6,7 тисяч підписників. Будь-якої інформації про авторів немає, але вони не приховують своєї близькості до Кремля.

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков раніше попереджав, що на початку 2023 року керівництво РФ планує почати нову хвилю масової мобілізації та ввести воєнний стан у країні, щоб закрити кордони для чоловіків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності