• Головна
  • Війна
  • Ситуація на фронті: ЗСУ стримують ворога на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Ситуація на фронті: ЗСУ стримують ворога на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Ситуація на фронті: ЗСУ стримують ворога на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Андріївка, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка та Побєда на Донеччині.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

27 грудня в районах населених пунктів Токмак, Титове, Чернігівка, Пологи та Бердянськ Запорізької області втрати окупантів склали 3 одиниці військової техніки різного типу, командний пункт, вузол зв’язку та близько 230 військовослужбовців пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Наша авіація протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження ворога та 4 удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 5 пунктів управління, 3 райони зосередження живої сили та склад боєприпасів окупантів.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розбиралось, чим обернеться для ЗСУ та окупантів деокупація Кремінної та які можливі сценарії подальших бойових дій на Луганщині.

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності